x Tvorba stránky
PRIVATEZONE


Login:


Pass:


SMSkuj hlasom, minidroník a sleduj ISS

Cord- smskujte hlasom na smartfóne

Načo ťukať písmená do krátkych sms správ, keď to môžme povedať do 12 sekúnd? Je to osbné, rýchle, pekné a šetrí čas. Na stiahnutie pre Android tu.

Kratšie nadpisy aj na webke sú populárnejšie

Testovali to na nadpisoch vedeckých časopisov. Áno, v nich sú titulky nutne dlhie, ale i tam sa koreláciou zistilo, že čím sú nadpisy článkov kratšie, tým v celkovom pohľade rastie ich citovanie a teda akoby obdoba likovania. Zdroj grafu a viac info tu.

Ako sledovať so smartfónom ISS stanicu

Určite sa na to oplatí použiť aplikáciu ISS detector stiahnuteľnú na Androida tu. Funguje aj na starších verziách androidov a kombinuje údaje z NASA, údaje o počasí a i. na to, aby vám ukázala, kde a či budete niečo vidieť. Fakt pekné.

Čo tak mikro droník pre praktické použitie?

Mikro Dron 3.0 je koncept malého drona ovládateľného napr. smartfónom, vďaka ktorému sa možno natočiť pri rôznych situáciach, využiť na prezretie miest, kde nedovidíme a iné aplikácie. Má byť pekný, milý, užitočný a relatívne lacný. Viac napr. na tejto stránke.

Vysielajte naživo hru, ktorú hráte

Už aj Google prevádzkuje službu, cez ktorú možno sledovať ale aj vysielať počítačovú hru, ktorú hráte. Stačí si zájsť na gaming.youtube.com. Je tu možnosť aj zdieľania cez smartfón cez túto apku.

Ako získať peniaze na svoje projekty?

Internet je skvelé miesto zrýchlenia stavov vecí, ktoré by sa nikdy alebo len veľmi pomaly zrealizovali. Sú však miesta (weby), kde môžte predstaviť svoj projekt a ak sa ostatným bude zdať k niečomu, je tu možnosť zarobiť pekné prostriedky. Preto skúste navštíviť okrem iných i weby ako www.indiegogo.com či www.kickstarter.com.

Nejdú vám nové apky na starom Androide v smartfóne? Skúste to v PC.

Aj na PC so systémom Windows 7 a vyšším je možné si skúšať používanie OS Android. Tak možno vyskúšať najnovšie aplikácie, ktoré už nie sú kompatibilné so staršími verziami androidu v smartfónoch. Dajte si mobil do PC napr. s www.bluestacks.com.

Boli pre Vás tieto informácie prínosné?

Napíšte a vyriešte si nejasnosti

comments powered by Disqus

Sledujte najnovšie trendy na sieťach


Facebook návody Google+ návody Youtube návody Linkedin Skype komunikácia Napíšte mi
Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies na svojom zariadení.
© SmartLink, s.r.o. 2013-2016 | Ochrana údajov | Obchodné podmienky | Pavol Provazník | Partneri | Kontakty